3D virtuális origami - CD

Nyomtatóbarát változatPDF változat

130 figura ismertetése

3D virtuális origami - CD
Játékkategória: 
origami
Szerző: 
ifj. Papp László
Média: 
könyv
ISBN/ISSN: 
399020
Nyelv: 
magyar
Méret: 
CD-ROM
Ismertető: 

Az Origami nem csupán játék és egy jó időtöltés az egész család számára, hanem fantasztikusan fejleszti az ember kreativitását is. Feltehetnénk a kérdést, mi az origami haszna a szórakoztatáson kívül? A válasz nagyon egyszerű: az origami fejleszti a rajz és vizuális készséget, a kézügyességet, és megmozgatja a fantáziát.
Az ember születésétől kezdve szeret játszani, a játék azonban nem más mint az érzékszerveink hangolása, reakcióidőnk lerövidítése, mozgásunk tökéletesítése, térérzékelésünk kiélezése. Az origami szinte észrevétlenül tanít a pontosságra, mivel egy figura hajtogatásához nagy pontosság szükséges.

A 3D Virtuális Origami egy olyan CD-ROM, mely bevezeti Önt az origami rejtelmeibe, elsajátíthatja az origami technikákat, valamint megtanulhatja több mint 100 féle, különböző nehézségi fokozatnak megfelelő figura elkészítését. A figurákat ifj. Papp László origami művész találta ki és ismerteti a CD-ROM -on. Az egyedi figuráknak köszönhetően, a haladó origamisok is találnak érdekességeket. A hajtogatás technikáját -figuránként -videók, leírások, valamint fázisrajzok segítségével sajátíthatja el.