Celldömölki Origami Kör - megszűnt

Nyomtatóbarát változatPDF változat

Körünk Celldömölkön, a Baross utca 34 szám alatt, az Evangélikus Egyház gyülekezeti termében muködik. Foglalkozásainkat 2 hetente tartjuk.

A Celldömölki Origami Kör 1999. szeptemberében alakult 15 taggal.

Célunk: A papírhajtogatást mint térlátást, összpontosító készséget, finommotorikát, kreativitást fejlesztõ játékos kézmûvességet, mûvészetet megismertetni, elterjeszteni és oktatását segíteni úgy a gyermekek, mint a felnõttek körében . A fiataloknak értelmes idõtöltést biztosítani ezzel a sikerélményt nyújtó foglalatossággal.

Jelenleg 32 fõs taglétszámunk van, amely állandóan bõvül. Hetente tartunk foglalkozásokat, amelynek helyszíne 2000 szeptembere óta az Evangélikus Egyház gyülekezeti terme.

2000-ig a Kör vezetõjének 3 önálló és 4 közös kiállítása volt az ország különbözõ városaiban /Szekszárdon, Dunaújvárosban, Szálkán, Celldömölkön/. Angliában, az Amerikai Egyesült Államokban jelenleg is van egy- egy munkája.

2000-ben a Celldömölki Origami Kör szervezte a nagysikerû I. Országos Origami Kiállítást Szombathelyen, amelynek közel 4000 látogatója volt.

2001. január 11-28-ig a Kemenesaljai Mûvelõdési Központban tartottunk kiállítást a Kör tagjainak munkáiból a Papír Világa címmel. Külföldi vendégmûvészek is küldtek alkotásokat / Nina Ostrun, a Moszkvai Origami Múzeum vezetõje és Dorotha Dziamska a Lengyel Origami Központ vezetõje/.

Játékkategória: 
origami
Vezető: 
Bedy Gergő
Működési mód: 
klubélet
Működési terület: 
helyi
Jogállás: 
nincs info
Aktivitás (kezdete-vége): 
1999. 01. 01 - 2010. 10. 01

Nincs aktuális rendezvény, amelyet a szervezet rendez.

Nincs olyan rendezvény, amelyen közreműködőként most vagy a közeljövőben részt vesz.

Általa szervezett korábbi rendezvények:

Rendezvény címe Jellege Időtartam Település
I. Országos Origami Kiállítás kiállítás 2000.9.14 - 2000.9.30 Szombathely

Nincs korábbi rendezvény, amelyen közreműködőként részt vett volna.