IX. Országos Origami Találkozó

Nyomtatóbarát változatPDF változat

IX. Országos Origami Találkozó

A Magyar Origami Kör tisztelettel meghívja Önt és barátait IX. Országos Origami Találkozójára. Helyszíne: Gáspár András Szakközépiskola Kollégiuma, 6000 Kecskemét, Hunyadi János tér 4. Időpontja: 1999. július 2-3-4. Július 2-án 14-20-ig, júl. 3-án 8-20, 4-én 9-16-ig tartanak a programok.

Pénteken délután 2 órától nyílt és ingyenes program az öt különböző témájú kiállítás megtekintése, 2-4-ig bárki részt vehet egy ingyenes origami foglalkozáson, melyet a Kör díszvendége, az Argentínából meghívott Susanna Tanaka de Aarshiro vezet. 4-től este nyolcig a találkozó résztvevőinek bemutatókat, origami-ékszerkészítés foglalkozásokat szervezünk.

A szombati, központi nap programja: 8 órától recepció, 9 órakor a rendezvény és a kiállítások ünnepélyes megnyitója, 10 órától este 8-ig hazai és külföldi szakértők által vezetett origami foglalkozások, szabd hajtogatás, játékok, módszertani szaktanácsadás, tombola szórakoztatja a résztvevőket. Argentin, spanyol, holland, angol, dán, svájci, lengyel, belga vendégeink is tanítanak, így nemcsak új modelleket, hanem a tőlünk eltérő oktatási módokat is megismerhetik az érdeklődők.

Vasárnap szórakoztató jellegű hajtogatásokkal folytatódik a program, készül dinócsontváz és 830 darabból összerakott hattyú, képeslap és papírjáték, minden korosztálynak. A három napos találkozó részvételi díja 1800-Ft, nemcsak a Kör tagjai, de bárki számára, aki érdeklődik az origami iránt, és egy hétvégét szívesen eltöltene a papír-művészet barátai között a "hírös" városban, Kecskeméten.

A találkozó idején origami-könyveket, papírcsomagokat, képeslap-kartonokat, kellékeket, papírmunkához és egyéb kézműves-foglalatossághoz való eszközöket kínál a Bolt! A büfében kávé, üdítő, a "vendéglátó asztalon" a résztvevők által sütött, hozott finomságok szolgálnak itallal, harapnivalóval.

Sokadik nyári országos találkozóját rendezi a Kör, ezáltal alkalmat ad az ország távoli szegleteiben élő levelező tagjainak is, hogy személyesen találkozhassanak, együtt hajtogassanak, tanuljanak, átadják egymásnak az ötleteket, a felhasználási és az oktatási módokat.

Szeretnénk, ha Origami Találkozónkat Önök is megtisztelnék látogatásukkal. Kérem, részvételi szándékukat jelezzék előre, telefonon: 76/321-612, E-mailben: ifgood@mail.matav.hu. vagy levélben, Kricskovics Zsuzsanna elnöknek (MOK 6001, Kecskemét, pf. 488.), hogy időben elkészíthessük az Önök információs és ajándék-csomagját is.

Időpont: 
1999. július 2. 10.00 - 1999. július 4. 17.00
Szervező(k): 
Magyar Origami Kör
Rendezvény jellege: 
találkozó
Részvételi/nevezési díj: 
1800 Ft.