12. Nemzetközi és Országos Origami Találkozó - 2001 Pécs

Nyomtatóbarát változatPDF változat

Magyar Origami Körök Országos Találkozója 2001

Program

Augusztus 10. 19 óra: Megnyitó, melyre minden érdeklődőt szeretettel várunk, aki a péntek estét érdekes programokkal, ismerkedéssel szeretné tölteni. Ekkor kerül megnyitásra az Országos Origami Kiállítás is, melyre minden hazai és külföldi résztvevő munkáját is várjuk.

Augusztus 11. 9-17 óráig. 8 helyszínen folyik majd a hajtogatás, valamint egész nap folyamatosan működik kézműves "felnőtt" játszóházunk is, ahol csuhézás, mézeskalács díszítés, és üvegfestés várja az érdeklődőket.

Hajtogat velünk: Budai Péter, Zsebe József , Frim Balázs, Horváth Ákos, Tuzy Ibolya és még sokan mások.

Augusztus 12. 9-15 óráig. 9 órakor a Magyar Origami Kör tagjainak közgyűlése.
10-15 óráig origami foglalkozások és papírsárkány készítés lesz a program.

A találkozó egész ideje alatt boltot üzemeltetünk, melybe igyekszünk beszerezni minden origamival kapcsolatos árut (könyvek, papírok stb.)

Időpont: 
2001. augusztus 10. 11.00 - 2001. augusztus 12. 17.00
Szervező(k): 
Pécsi Origami Kör
Közreműködő: 
Wogerné Sági Judit
Rendezvény jellege: 
találkozó
Részvételi/nevezési díj: 
1500 Ft/fő
További információ: 

A reggeli és esti étkezést a büféből tudjátok megoldani a déli ebédet meg lehet rendelni. Ára 400 Ft/fő, két féle menüből lehet majd választani, egy vegetáriánus és egy húsos ételből.

A szállás is ebben a kollégiumban lesz. Itt 4 ágyas szobák vannak, de igény szerint helyezünk el benneteket. Ha kéritek lehetőség van arra, hogy csak ketten aludjatok egy szobában. Ha szállodai elhelyezést szeretnétek, a közelben lévő panzió címe és telefonszáma a következő: DELANTA PANZIÓ, Pécs, Komlói u. 30.

Jelentkezési lap mellékletben!

Rendezvénysorozat cím: 
Országos Origami Találkozó