13. Nemzetközi és Országos Origami Találkozó - 2002 Kecskemét

Nyomtatóbarát változatPDF változat

XIII. Origami Találkozó

Hívogató

Kedves hajtogatni szerető barátunk!

Nyári találkozóra hívunk. Augusztus második hétvégéjén, 9-10-11-én találkozunk Kecskeméten, immár 13.(!) alkalommal. Péntek délutántól vasárnap délutánig lesz lehetőség az együtt-hajtogatásra, beszélgetésre, barátkozásra.

A pontos programot, a részletes információkat július elején küldjük el, a jelentkezési lappal és a csekkel együtt. Ezen már a pontos adatok, térképvázlat, a részletes szálláslehetőség, a menü, és a várható foglalkozások is szerepelnek majd. A befizetések határideje július közepe, van még idő addig gyűjtögetni a zsebpénzt.

Tájékoztatásul: a részvételi díj 1500- Ft a három napra (ebből fizetjük a terembért). Ennek fejében a foglalkozásokon felhasznált anyagot, a gazdag tartalmú meglepetés-csomagot kapják a résztvevők.
Lehetőség van egynapos részvételi jegy vásárlására is, 600.- egy napra - ez azonban a részvételi lehetőséget biztosítja csupán, a meglepetés-csomag nélkül.

Szállás: kétféle lehetőséget kínálunk. A Löwey Klára Kollégiumban háromágyas szobákban (közös fürdőszoba) kb. 1600.-Ft/fő/éj, vagy a Piarista Diákotthonban, négyágyas, hatágyas (emeletes ágyas) szobákban, jóval olcsóbban. Diákigazolvánnyal kedvezményt lehet igénybe venni. Mindkét kollégium az iskola közvetlen szomszédságában van.

A környéken található még a Pálma Hotel, ahol igényes, de elfogadható árú szállás foglalható, a Caisa Panzió, a Fábián Panzió, a Color Panzió is. ( Ezt a szálláslehetőséget egyéni foglalással lehet igénybe venni).

A találkozó helyszíne a belvárosban lesz:

Piarista Általános Iskola és Gimnázium,
6000 Kecskemét, Piaristák tere 5.

Itt, az öreg, vastag falú, remélhetőleg hűvös iskolában lesz minden programunk, - az étkezés is. Húsos és vegetáriánus menüből választhatnak a találkozó résztvevői. Tájékoztatásul a várható árak: reggeli: 260.-280.-Ft, ebéd 470-500.-Ft, vacsora 270. Reggeltől estig büfé üzemel.

Kedves, régi hagyományunk a "Terülj-terülj asztalka": valamilyen nem romló, saját készítésű süteménnyel, gyümölccsel, ropival terítünk meg egy nagy asztalt, ahonnan három napig lehet csemegézni - ha kitart addig... Kis cédula tudatja, hogy kinek köszönhetjük a finomságot, kitől kell elkérni a receptet. Köszönettel vesszük, ha Te is hozol valami csemegét.

A programról még nem tudunk végleges tájékoztatást adni, de az már biztos, hogy mindenki, - az egyszerű vagy bonyolult hajtogatás híve - megtalálja a kedvére való foglalkozást.

Holland barátaink ismét tanítanak papírszövést, lesz karkötő-fonás, papírfiligrán-készítés, dobozolás, szalvéta-technikával díszítés (decoupage), egyéb kézműves technika, teatasak-hajtogatás - és sok egyéb.

A találkozó idején origami-bolt működik: papírok, könyvek, eszközök, kellékek vásárolhatók, Mieke Legius, a holland ORI-EXPRESS vezetőjének jóvoltából. Lesz mód a színes Origami Magazin régebbi példányainak megvásárlására is.

Kiállításon láthatjátok a legszebb origami munkákat, a színes Origami Magazin pályázati anyagát, a Kör tagjainak munkáit, külföldi vendégeink, barátaink művészi hajtogatásait - és a Te munkáidat is, ha szeretnéd azokat bemutatni.

Külön kis kiállítás (modell-menü) lesz a találkozó idején tanított modellekből: ennek alapján könnyebb választani a sok lehetőség, sok foglalkozás közül.

(A találkozó költségeiről ( szállás és étkezés) közületi számlát a találkozó után tudunk küldeni, miután elszámolunk az iskolával illetve a kollégiummal. A részvételi díjról a helyszínen ki tudjuk állítani a számlát.)

Magyar Origami Kör
Kricskovics Zsuzsanna, Király Gabriella

Időpont: 
2002. augusztus 9. 10.00 - 2002. augusztus 11. 17.00
Szervező(k): 
Magyar Origami Kör
Rendezvény jellege: 
találkozó
Részvételi/nevezési díj: 
1500- Ft a három napra (ebből fizetjük a terembért); 600.- egy napra - ez azonban a részvételi lehetőséget biztosítja csupán!
További információ: 

Tájékoztatásul a várható árak: reggeli: 260.-280.-Ft, ebéd 470-500.-Ft, vacsora 270. Reggeltől estig büfé üzemel.

Rendezvénysorozat cím: 
Országos Origami Találkozó