14. Nemzetközi és Országos Origami Találkozó - 2003 Kecskemét

Nyomtatóbarát változatPDF változat

XIV. Origami Találkozó

A Magyar Origami Kör 13. Országos és Nemzetközi Origami Találkozója

Augusztus 8-én, pénteken délután 2 órától ismét kezdetét veszi a hagyományos PAPÍRÜNNEP.

Pénteken origami-kiállítást nézhetnek meg, ingyenes origami-foglalkozáson vehetnek részt az érdeklődők, du. 2-től 3 óráig. A foglalkozáson felhasznált papír és alapanyag ingyenes, a kész munkát mindenki hazaviheti. Három órától elbúcsúzunk a vendégektől, és a találkozó résztvevői számára kezdődnek meg a programok. Pénteken délután három órától este 9-ig változatos foglalkozásokat szervezünk a résztvevők számára, melyek között nemcsak hajtogatás, hanem egyéb kézműves technika is kipróbálható.

A szombati nap reggel 9-től este 9-ig kínál hajtogatási lehetőséget. Foglalkozást vezetnek külföldi vendégeink és a belföldi origami-művészek. A foglalkozások témája sokszínű, mint minden évben: a bonyolultabb hajtogatások mellett sok egyszerű, jól használható modellt is tanulhatunk, képeslapok, virágok, dobozok, geometrikus formák, papírjátékok, teatasak-hajtogatások mellett szokatlanabb anyagokból is hajtogathatunk.

Vasárnap reggel 9-től délután 4 óráig tartanak a foglalkozások.

A találkozó ideje alatt origami-boltban vásárolhatnak a résztvevők, lesz sok japán origami papír, különböző kellékek, mint mintás papírlyukasztó, kreppelő, préselő, embossing-minta, stencil-minta, origami-könyvek, mindezek Hollandiából az ORI-EXPRESS kínálatából

Büfé, és szervezett étkeztetés gondoskodik harapnivalóról, a hagyományos "TERÜLJ, TERÜLJ, ASZTALKÁM" pedig a csemegékről. Ez utóbbi egy nagy asztal, melyet a résztvevők házi sütésű sütivel, vagy saját kertben termett nem romlandó gyümölcsökkel raknak tele. Innen mindenki csemegézhet, amíg tart a készlet...

Ismét lesz INSTANT TOMBOLA azonnali nyereménnyel, rengeteg hasznos és bohókás meglepetéssel. Ezt akár ZSÁKBAMACSKÁNAK is nevezhetjük, hiszen minden jegy nyer!

Az előzetes jelentkezések alapján 180-200 fő részvételére számítunk, külföldi barátaink Hollandiából, Franciaországból, Romániából, Lengyelországból, Németországból, Olaszországból jelezték részvételüket.

A részvételi díj 2000.-Ft a három napra, mely a foglalkozások során felhasznált papírt és alapanyagot, és egy találkozó-csomagot tartalmaz, ebben ajándékok, kitűző, jelvény, címlista, program, papír, origami-modellgyűjtemény található. Lehetőség van egynapos részvételre is, ez 700.-/nap, ez azonban csak a részvételre, a foglalkozások látogatására jogosít, az ajándék táska nélkül. A részvételi díjat a helyszínen is lehet fizetni.

Szeretettel várunk mindenkit.
A szervezők

Időpont: 
2003. augusztus 8. 14.00 - 2003. augusztus 10. 16.00
Szervező(k): 
Magyar Origami Kör
Rendezvény jellege: 
kiállítás
Rendezvény jellege: 
közgyűlés
Rendezvény jellege: 
találkozó
Rendezvény jellege: 
vásár
Részvételi/nevezési díj: 
2000.-Ft a három napra, mely a foglalkozások során felhasznált papírt és alapanyagot, és egy találkozó-csomagot tartalmaz.
További információ: 

Szállást és étkezést is szervezünk. A szálláslehetőség 3 ágyas, fürdőszobás szobákban 1600.-Ft/fő/éjszaka, négyágyas, emeletes ágyas szobákban 1500.-Ft/fő/éjszaka. Az étkezés, húsos és vegetáriánus egyaránt 200.-Ft reggeli, 400.-Ft ebéd és vacsora.

Rendezvénysorozat cím: 
Országos Origami Találkozó
CsatolmányMéret
origami-jelentkezesi-lap.pdf75.6 kB