15. Nemzetközi és Országos Origami Találkozó - 2004 Kecskemét

Nyomtatóbarát változatPDF változat

XV. Nemzetközi Origami Találkozó

A Magyar Origami Kör immár tizenötödik alkalommal sorra kerülő nemzetközi nagytalálkozóját tartja Kecskeméten. Az 1980-as évek végén alakult civil "papírbarát" egyesület több mint 200 tagja vesz részt az ez évi seregszemlén, amely kiállításból, minta bemutató foglalkozásokból és módszertani börzéből áll.

Az előző évi találkozó alap motívumát egy japán mese adta, amit most majd a neves Ciróka Bábszínház jóvoltából szombat esti előadáson láthatnak az Origami Fesztivál résztvevői. A Kecskemét-belvárosi Piarista Iskolában sorra kerülő rendezvényre bérlet és napi látogató-jegy is vásárolható.

Hívogató

Kedves hajtogatni szerető barátunk, Körtársunk!
Nyári találkozóra hívunk, augusztus második teljes hétvégéjén, péntek délutántól vasárnap délutánig van lehetőség az együtt-hajtogatásra, beszélgetésre, barátkozásra.

A pontos programot, a részletes információkat júliusban küldjük el azoknak, akik visszaküldték a kitöltött jelentkezési lapot, és befizették a részvételi díjat, a szállás és étkezés díját. Előzetes információként annyit, hogy nagy örömünkre eljönnek francia barátaink, Anette és Paul Hassenforder - egészen biztos tehát, hogy tanulhatunk gyűrt- hajtogatást - a nagy henger papír már meg is érkezett!!!
Sok kiló teatasakot is kaptunk Hollandiából - tehát teatasak-hajtogatás is lesz! A Holland tombola az idén valóban nagy részben holland lesz, hiszen már megérkezett az ajándékok egy része - csodálatos dolgok!!!
Rongyoszsák kiállítás és pályázat eredményhirdetés is lesz, sokféle "rongyos" hajtogatással, és nem hiányozhat a tavalyi siker: a műhely- munka sem.
A szombat esti program MEGLEPETÉS!
Újdonság, hogy minden vendégünk, aki oktatást vállal - a foglalkozás után visszakapja a befizetett részvételi díj felét!

A szálláslehetőség a helyszín szomszédságában: az iskolától balra a főiskolai kollégium, jobbra a Piarista rendház diákotthona.
Nemcsak Tagjainkat várjuk, hanem minden érdeklődőt, barátot, családtagot, kollégát. A jelentkezési lapot bátran fénymásoljátok és adjátok tovább az érdeklődőknek.

Jelöljétek meg x-el a jelentkezési lapon, hogy a lehetőségek közül mit szeretnétek, mit kértek.
A befizetések sorrendjében sorszámozzuk a jelentkezési lapokat, és az alacsony sorszám előnyt jelent a foglalkozás-választásnál. Érdemes hamar feladni a csekket!
Érdemes lefénymásolni a feladóvevényt, és elküldeni Király Gabinak - sokkal hamarabb ideér, mint a banki igazolás!!!

Kétféle szállás-lehetőség van:
a főiskolai kollégiumban háromágyas szobák állnak rendelkezésre, 2000.-/fő/éjszaka (diákigazolvánnyal kedvezményesen, 1600.-ért lehet igénybe venni), a rendház diákotthonában négyágyas, emeletes ágyas szobák, 1500.- Ft/fő/éj. A közös zuhanyozók, WC-k a folyosón vannak. Az egyszerű szállás előnye, hogy pár lépés távolságra van csak az iskolától.
Az iskola és a kollégiumok a város szívében vannak, a közelben található nívósabb szállás-lehetőség is, ennek szervezését azonban egyéneként kell megoldani.
Az étkezést a szomszédban,a református kollégium ebédlőjében rendeltük meg - sajnos szombat estére nem kaptunk lehetőséget, ezt majd máshogy kell megoldani.

Péntek vacsora, szombat reggeli és ebéd, vasárnap reggeli és ebéd - ezt kínáljuk, r:300.- e:600.- ill. v:500.- Ft-os árban. A sarkon van az Itália Pizzéria, kicsit odébb a McDonald's, a környéken sok a jó étterem minden árfekvésben, nem gond az étkezés, ha inkább egyénileg szerveznétek meg. A koránkelőknek ideális reggelizőhely a piac, ami szintén egy saroknyira van, lángos, palacsinta, fánk, hurka-kolbász- pecsenye, - nem marad senki éhen.

Egész nap nyitva lesz a büfé, üdítővel, kávéval. A hagyományos terülj- terülj asztalkára továbbra is várjuk a süteményt, gyümölcsöt - ezúttal nem a folyosón, hanem a büfé "talponállójában" helyezzük el a tálakat.

Szeretettel vár mindenkit: a stáb, OriZs* OriG* ORiZs

A jelentkezési lapokat az alábbi címre küldjétek vissza:
Király Gabriella 6000 Kecskemét Árok u. 30.
vagy E-mail-en: origabi@axelero.hu


Jelentkezési lap

Időpont: 
2004. augusztus 13. 10.00 - 2004. augusztus 15. 17.00
Szervező(k): 
Magyar Origami Kör
Rendezvény jellege: 
kiállítás
Rendezvény jellege: 
közgyűlés
Rendezvény jellege: 
találkozó
Rendezvénysorozat cím: 
Országos Origami Találkozó
CsatolmányMéret
XV-Jel-lap.doc23 kB