Tavaszi Origami Találkozó Székesfehérváron, 2009. március 14. - beszámoló

Nyomtatóbarát változatPDF változat

Jó hangulatban telt el az első Tavaszi Origami Találkozó Székesfehérváron, ami 2009. március 14-én került megrendezésre a helyi origami kör szervezésében, a fehérvári Vasutas Művelődési Házban.
Aki úgy döntött, hogy velünk tölti a napot, az szép hajtogatásokkal térhetett haza, persze olyanok is voltak, akik csak gyönyörködni, nézelődni jöttek. Meghívott vendégeink egyike, Viszlói Emőke egy gyönyörű virágkoszorút hozott, de csillagot is hajtogathattunk vele. Somos Endre tesszalációival és gyönyörű dobozhajtogatásaival kápráztatta el azokat, akik eljöttek és úgy döntöttek, hogy velük hajtogatnak.
Persze azért igyekeztünk mi is kitenni magunkért: a bejárathoz közel elhelyeztünk egy modell asztalt. Ezen az asztalon voltak kiállítva, azok a modellek, amiket a nap folyamán meg lehetett hajtogatni az egyes foglalkozások keretében. Erdei Józsefnével képeslapot és madárkát hajtogathattunk, Raffayné Marika és Stadler Árpádné Jolika virág-hajtogatást tanított, Cseri Ádám és Bakay Richárd - fiatalabb szakkörtagjaink - állatfigurákat hoztak, Horváth Hella egy nagyon aranyos nyuszit és csibét mutatott be, jómagam kusudamát és egy kínálótálat tanítottam.
A sok hajtogatás közben olyan gyorsan telt az idő, hogy mire észrevettük, már délután is volt és be kellett fejeznünk.
Köszönjük mindenkinek, aki eljött és aki támogatta ennek a találkozónak a létrejöttét!

Reméljük jövőre is találkozhatunk!

Fényképek az albumban a következő linken érhetőek el:
http://origami.homoludens.hu/fenykep-album/tavaszi-origami-talalkozo-sze...

Játékkategória: 
origami
Szerző: 
Horváth Mariann
Beküldő: 
Horváth Mariann