10. Nemzetközi és Országos Origami Találkozó - 1999 Kecskemét

Nyomtatóbarát változatPDF változat

10. Országos origami találkozó 1999 július 2-4.

Nyári találkozónkon, 1999. július 2-3-4-én, Kecskeméten kedves vendégeket üdvözölhetünk majd.

A japán származású Susana Arashiró nyugdíjas pedagógus, Argentínából érkezik. Minden korosztály origami oktatásában bőven van tapasztalata. Egyaránt tervezett kedves, játékos figurákat óvodásoknak, oktatást könnyítő, metamorfózist magyarázó sorozatot kisiskolásoknak, nagyon egyszerű, érdekes dínó csontvázat a nagyobbaknak, origami épületeket, spirális, homorú formákat főiskolásoknak. Egyik izgalmas, nagyszabású munkája egy színpadkép tervezése volt, óriási origami sárkányokat készített egy modern színdarabhoz.

Anibal Voyer érkezésének leginkább a bonyolult állatfigurák hajtogatását kedvelők örülhetnek. A spanyolországi origamistákra mindig is az összetett figurák tervezése volt jellemző, Anibal Voyer a tehetséges fiatalok közül is kiemelkedik klasszikus felépítésű állatfiguráival, nagyon karakteres, de nem követhetetlenül bonyolult modelljeivel.
Nagyon szerény, visszahúzódó fiatalember, nem kívánja a feltűnést, de ha kérjük, megállás nélkül tanítja majd jobbnál jobb figuráit. Használjuk ki a lehetőséget! Nemcsak a spanyolul és angolul tudók élvezhetik a társaságát, hiszen az origami nem igényel magas szintű nyelvtudást.

-kzs-

Időpont: 
1999. július 2. 09.00 - 1999. július 4. 16.00
Szervező(k): 
Magyar Origami Kör
Közreműködő: 
Kricskovics Zsuzsanna
Rendezvény jellege: 
találkozó
Rendezvény jellege: 
vásár
Rendezvény jellege: 
verseny
Rendezvénysorozat cím: 
Országos Origami Találkozó