Felhívás

Nyomtatóbarát változatPDF változat
Felhívás

Ő Victoria. Az amerikai lövöldözés egyik felnőtt áldozata. Hihetetlen lélekjelenléttel megmentette elsős osztálya összes gyerekét, úgy, hogy bezárta őket egy szekrénybe és azt mondta a gyilkosnak, hogy a gyerekek a tornateremben vannak. Így ő halt meg 27 évesen, de a gyerekek mind sértetlenek maradtak.
Tisztelettel adózunk az elhunytak emlékének és csatlakozunk ahhoz a felhíváshoz, melyet az Origami Salami oldal hirdetett meg: Kérik az origami közösségeket, hogy hajtogassanak origami darvakat, melyeket egy USA-beli címre kérnek eljuttatni. Ott gyűjtik és viszik tovább azoknak a gyerekeknek, akik túlélték ezt a borzalmat.

Kérjük a magyar origamisokat és mindenkit, aki szeretne csatlakozni, hogy a meghajtogatott darvakra írják rá nevüket és azt, hogy Hungary és juttassák el a Magyar Origami Kör címére: Budapest 1025 Cseppkő u. 39.
Határidő: 2012. január 19.

Kérjük, hogy osszátok meg a felhívást. Köszönjük!

This is Victoria. She died a hero today. She hid her first graders in the cabinets and closets after hearing the gunfire. When the shooter came to her classroom, she told him that her students were in the gym. He then gunned her down and moved on. She saved the lives of all of her students. Please pass this on if you see it. She deserves to be remembered for her bravery.

Játékkategória: 
origami
Beküldő: 
Villányi Mariann