34. Nemzetközi és Országos Origami Találkozó - 2024. Pécs

Nyomtatóbarát változatPDF változat
34. Nemzetközi és Országos Origami Találkozó - 2024. Pécs

34. Nemzetközi és Országos Origami Találkozó

Kedves Origamisok, kedves Érdeklődők!

Mindenkit szeretettel várunk idei találkozónkra! Augusztus második hétvégéjén (2024. augusztus 9-11.) Pécsre a 34. Nemzetközi és Országos Origami Találkozóra. A helyszín ismét a Miroslav Krleza Horvát Iskolaközpont lesz (7624 Pécs, Szigeti út 97.), ahol 3 ágyas, fürdőszobás szobákban tudunk titeket elhelyezni.

Az 1% utalása nagyon nagy segítség volt, ennek eredményeként idén az origami találkozóra külföldi díszvendéget tudtunk hívni. Sebastian Limet érkezik hozzánk Franciaországból.

Az origami ismerete nem szükséges! Ha jó társaságban szeretnél eltölteni 1-2 napot, és szívesen megtanulnád a papírhajtogatást, köztünk a helyed!

A jelentkezési lap
pdf formátumban és
docx formátumban érhető el.
Ez tartalmazza a részvételi díjat, szállás és étkezés költségeit, valamnt a fakultatív program árát.

A programról:
A tavalyi csütörtök esti batyus vacsora olyan sikeres volt, hogy idén is várjuk a házi finomságokat. Mindenki hozza magával a hazai kedvenceit: kolbász, sonka, szalonna, kenhető feltétek, vagy ami a kertben terem retek, uborka… Készítünk egy nagy „terült, terülj asztalkám”-at és beszélgetünk, hajtogatunk. Papírt, könyveket, kiadványokat biztosítunk, már csak a jó hangulat kell.

Pénteken délelőtt a Pécsi Kesztyű múzeumba látogatunk el, ahol megismerkedünk a kesztyűgyártás szakmai fortélyaival, alapanyagokkal végül pedig kipróbálhatjuk egy kézműves foglalkozás keretében hogyan tudunk a bőrből alkotni. A program 9 órakor kezdődik a belváros sétáló utcájában. A parkolás itt nagyon nehézkes, ezért busszal megyünk a programra.

Délután felrakjuk a hozott kiállítási anyagokat, indul a regisztráció és a hajtogatás.

Pénteken este 7 órakor a megnyitó program keretében bemutatkozik díszvendégünk Sebastien Limet. Az estét francia hangulatban töltjük, zenével, játékkal, nyereményekkel.

Szombaton és vasárnap a hagyományos órarend szerinti beosztással lesznek a foglalkozások. Természetesen lesz közgyűlés és tombola, origamis bolt papírokkal és könyvekkel.

Vasárnap ebéd után záródik az idei találkozó.

Mindenkit szeretettel várunk!

Fábián Zsolt

Időpont: 
2024. augusztus 9. 18.00 - 2024. augusztus 11. 14.00
Szervező(k): 
Magyar Origami Kör
Rendezvény jellege: 
találkozó
Rendezvénysorozat cím: 
Országos Origami Találkozó
CsatolmányMéret
origami-talalkozo-jelentkezesilap-2024.pdf189.08 kB
origami-talalkozo-jelentkezesilap-2024.docx21.87 kB
origami-talalkozo-jelentkezesilap-2024.doc60.5 kB