Bemutatkozás

Nyomtatóbarát változatPDF változat

1988 januárjában Kecskeméten szerveződött meg az ország első origami köre a Szórakaténusz Játékmúzeumban. Hamarosan országosan is ismertté vált és egyre többen csatlakoztak a körhöz. A Magyar Origami Kör egyedüliként fogja össze országos szinten a papírhajtogatás iránt érdeklődőket.

Az origami egy olyan mindenki által gyakorolható kézművesség, mely egyaránt edzésben tartja az elmét és a kezet. Hajtogatás közben kikapcsolódhatsz, alkothatsz és játszhatsz egyszerre. Nem számít kor, vagy társadalmi helyzet, végzettség, nem kell hozzá különösebb kézügyesség vagy tudás sem.

Miért csatlakozz a Magyar Origami Körhöz?

• Mert fejlesztheted az origami tudásodat! Sok tagunk már több mint 30 éve hajtogat, szívesen segítenek neked új hajtogatások, ötletek megvalósításában.
• Több város közelében is találsz olyan origamis klubokat, vagy segítőket, akiket személyesen felkereshetsz, ha tanulni szeretnél.
• Ha szeretnél könyvet, vagy papírt vásárolni a hajtogatásokhoz, mi szívesen segítünk ebben.
• Hírlevelekben értesülhetsz az ország különböző településein rendezett origamis eseményekről.
• Kézhez kapod az Origami Magazin negyedévente megjelenő origami diagramokat is tartalmazó kiadványát, ha tudunk pályázni a kiadására.
• Ha közénk tartozol, kedvezményesen vehetsz részt az egyesület táborain, találkozóin, rendezvényein.

Körünk mindig keresi az új tagokat. Minél többfélék vagyunk, annál több lehetőségünk lesz tanulásra, új tehetségek megismerésére. Ne légy félénk, szükségünk van új emberekre és új ötletekre! Ne várj, csatlakozz most!

A belépési nyilatkozatot itt töltheted le.

Kitöltve küldd el nekünk e-mailben az info@ori-gami.hu címre, vagy levélben a Magyar Origami Kör székhelyére a 7633 Pécs, Szigeti u. 71.-be.

A Magyar Origami Kör alapszabályát itt találod.

Gyakran ismételt kérdések...