Játékóra az Internet Játszóházban - origami

Nyomtatóbarát változatPDF változat

Játékóra az Internet Játszóházban - origami

A 2005. Január 4-ei és 11-ei foglalkozások speciális témája az origami. Megnézünk origamival kapcsolatos szoftvert, a Játékvilág Magyarországon CD-ROM orgiami fejezetét, hazai és külföldi origamis honlapokat, origamival kapcsolatos tudástesztet töltünk ki és persze hajtogatunk is - minden érdeklődő a saját tudásszintjének megfelelően.

A foglalkozás alatt a gyerekek játszva sajátítják el a számítógépes alapismereteket, tanulják meg az információkeresés módjait, a kapott információk feldolgozását, átadását, a vélemény-nyilvánítás módjait és mélyítik el hajtogatási tudásukat is.

Várjuk iskolai és napközis csoportok jelentkezését is, elsősorban 8-14 éves gyerekeket, max. 18 fős létszámban (9 számítógép áll rendelkezésre). Előzetes bejelentkezéssel speciális tematikát tudunk biztosítani más időpontokban.

Időpont: 
2005. január 11. 11.00 - 17.00
Helyszín: 
Millenáris Park
Szervező(k): 
Millenáris Kht.
Közreműködő: 
Millenáris Kht.
Rendezvény jellege: 
játszóház
Részvételi/nevezési díj: 
Garabonciás bérlet. A bérlet ára: 1300 Ft. Bérleten kívüli jegyár: 400 Ft. A belépés 20 fő után két kísérőnek és 3 éves kor alatt díjtalan. A jegy az aznapi többi gyerekprogramra (óriás táblás ügyességi és logikai játékok, Kaláka koncert) is érvényes!
További információ: 

Millenáris honlap
Tel.: 438-5312, 428-5335