"Nekem az az ünnep, amikor..." pályázat és kiállítás

Nyomtatóbarát változatPDF változat
"Nekem az az ünnep, amikor..." pályázat és kiállítás

A Magyar Origami Kör nyílt pályázatot hirdet 4 korcsoportban (óvodás, általános iskola alsó tagozatos, általános iskola felső tagozatos, középiskolás és felnőtt) origami alkotások elkészítésére.

A pályázat témája:
Nekem az az ünnep, amikor ...

Ebben a témában várunk minden olyan origami alkotást, ami kapcsolódik egy számunkra örömteli dologhoz, legyen az egy konkrét ünnep vagy akár egy mások számára jelentéktelen dolog vagy esemény, de számunkra mégis fontos.

A pályázati munkákat a jelentkezési lappal együtt 2019. november 20-ig kell eljuttatni a Tolnai MAG-Házba (7130, Tolna, Bajcsy-Zs. u. 73/B).

A beadott alkotásokat szakértő zsűri fogja elbírálni, aminek a döntése alapján az arra érdemesnek talált remekművekből 2019. november 26-n 17 órakor kiállítás nyílik. A tárlat 2020. január 7-ig látogatható lesz a MAG-Ház nyitvatartási idejében.

A pályamunkák visszajuttatását nem tudjuk vállalni, de a kiállítás leszedését követően elszállíthatók lesznek a helyszínről.

A Jelentkezési lap tartalma:

Pályamű címe
Magyarázó szöveg, amely így kezdődik: Nekem/Nekünk ez azért ünnep, mert ...
Alkotó(k) neve, életkora/osztálya
Kategória (aláhúzással jelölhető): óvoda, általános iskola alsó tagozat, általános iskola felső tagozat, középiskola és felnőtt
Amennyiben iskolából érkezik az alkotás, az iskola neve, címe

A Pályázatot kiíró Magyar Origami Kör vállalja, hogy a fenti adatokat a kiállításon és a rendezvényről készült beszámolóin kívül nem használja fel, harmadik fél részére nem adja ki.
A pályázati lap leadásával a jelentkező hozzájárul, hogy az adatlapon szerelő adatok a kiállításon és a médiában megjelenhessenek, valamint a megnyitón készült fényképeken is szerepelhessenek.

Időpont: 
2019. november 20 (Egész nap) - 2020. január 7 (Egész nap)
Helyszín: 
MAG-Ház Tolna
Szervező(k): 
Magyar Origami Kör
Rendezvény jellege: 
pályázat
Rendezvény jellege: 
kiállítás
CsatolmányMéret
origami-palyazat-jelentkezesi-lap-201911.pdf108.64 kB
origami-palyazat-201911-nekem-az-az-unnep.pdf239.38 kB